divendres, 27 de maig del 2016

El vídeo de la setmana: nunca dejes de creer


L'estil de joc del Cholo Simeone no deixa indiferent i ha estat discutit, fins i tot menystingut, per llegendes del futbol, però és un estil que, agradi o no, dóna resultats, i fins i tot títols: el binomi Cholo - Altético de Madrid han guanyat una Copa del Rei, una lliga espanyola, una Supercopa d'Espanya, una Lliga Europa i una Supercopa d'Europa aquestes darreres cinc temporades.

Fa dos anys quasi li pren "la décima" al Real Madrid, però aquell partit se li va escapar als darrers minuts i la pròrroga van ser una llosa! Però la fe mou muntanyes, diuen, i de fe als matalassers no els en manca! "Nunca dejes de creer" és un dels seus lemes i s'hi aferren fins i tot, si cal, amb les dents!

Fa dos anys a la gespa de l'estadi on l'Atlético de Madrid va perdre la seva segona final de la Lliga de Campions d'Europa el lateral Juanfran va dir que tornarien a jugar una final, i, com diu la dita, el temps li ha donat la raó!



No sé si serà qüestió de fe, o de futbol, però naturalment cadascú s'encomana a qui vol, o pot, i l'Atlético de Madrid se'n recorda, també aquests dies, dels qui ja no hi són...



Diuen que el futbol li deu una Champions League a l'Atlético de Madrid... Fins i tot amb el Real Madrid com a rival, jo tampoc deixo de creure-hi, ni que sigui per un dia!

Bon divendres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada