dijous, 12 de maig del 2016

A un partit d'adjectivar la temporada del Barça

El Barça pot alçar la lliga aquest dissabte a Granada! Foto: Miguel Ruiz / FCB

L'èxit o el fracàs d'una temporada esportiva d'un equip es mesura per moltes variables i no sempre totes les variables depenen del propi equip, sinó de l'èxit o fracàs dels equips rivals.

És evident que han de pesar més les variables que depenen del propi equip, dels objectius que el propi equip es marqui, però alhora és innegable que un gran èxit d'un equip rival pot eclipsar un bon èxit, una molt bona temporada d'un altre.

El Barça té aquest dissabte l'oportunitat d'adjectivar de molt bona aquesta temporada si assoleix el títol de lliga que Luis Enrique diu encertadament que mereix: el té tan sols a una victòria, o fins i tot menys; tan sols ha d'igualar el resultat que faci el Real Madrid.

Els darrers partits el Barça ha suportat molt bé la pressió de l'Atlético de Madrid, ja descavalcat, i del Real Madrid, guanyant i sobretot mantenint la porteria a zero, després de la crisi de joc i resultats que va patir setmanes enrere i que li van costar l'eliminació de la Lliga de Campions d'Europa.

Res fa pensar que contra el Granada el Barça no pugui mantenir el nivell i la pressió com en aquests darrers partits, però el partit s'ha de jugar i competir per guanyar!

Si el Barça guanya a Granada, o fa el mateix resultat que el Real Madrid, guanyarà la lliga i amb aquest seran ja tres els títols guanyats, de moment, aquesta temporada: Supercopa d'Europa, Mundial de Clubs i lliga espanyola: una molt bona temporada!

És clar que a l'horitzó també hi ha la Copa del Rei que disputarà contra el Sevilla, i que si la pot sumar a la resta de títols permetria adjectivar la temporada de notable...

Però ja sabem que molts culers també valorem la temporada del Barça en funció dels èxits o fracassos d'altres rivals, en especial del Real Madrid, que una temporada més superant crisis i adversitats s'ha plantat a la final de la Lliga de Campions d'Europa i li disputa la lliga espanyola fins al darrer partit: el Real Madrid pot està tocat, però rarament enfonsat!

El Barça malauradament no jugarà aquesta final, o en certa manera sí, doncs haurem d'esperar a saber-ne el resultat per acabar d'adjectivar la temporada del Barça... De moment, però, fem-la molt bona guanyant el Granada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada