dissabte, 30 de juliol del 2022

Minuts Musicals localitzats a la platja


Si hi ha una imatge que representi com cap altra les vacances d'estiu sens dubte és una platja.

Ens la podem imaginar de sorra blanca i fina, aigua cristal·lina amb tons verdosos, desèrtica i amb palmeres en un racó i un para-sol petit de paper sobre el combinat que tenim just al costat de la gandula des de la que contemplem i gaudim d' aquest paradís terrenal.

Aquesta, ho sabem, és una imatge de postal molt allunyada de la realitat de les platges de la majoria de mortals. La nostra platja té la sorra importada, està curulla de restes de cigarretes, té l'aigua tèrbola i bruta i està massificada de gent i tovalloles, amb la guingueta de torn amb la música a tot drap i escampant pudor de peix fregit; i quan hi anem ens encomanem a Èol confiant que cap cop de vent no desclavi el para-sol de la sorra i el clavi mortalment al pit d'algun turista rostit.

Bé, potser sí que ara n'he fet un gra massa... La platja tampoc és tan desastrosa i el cert és que no totes les platges són iguals, ni en totes hi ha tantes aglomeracions ni molèsties. Sigui com sigui, i sigui quina sigui, la platja és un territori a conquerir per a molts de nosaltres a l'estiu, també durant les vacances, fins i tot pels que afirmeu que sou més de muntanya.

Al capdavall de platges, com de cançons, també n'hi ha per tots els gustos...











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada