dijous, 23 d’abril del 2020

Si som a 23 d’abril, avui és Santa Brígida!


Els enamorats no podran passejar per les tumultuoses rambles embadalits pel vermell d’una rosa, o de tot un ram!, els lletraferits no podran ficar el nas a les parades de llibres i els autors no es lamentaran per la tendinitis al canell, després de tanta dedicatòria i rúbrica repartida!

Els enamorats que conviuen junts s’hauran de conformar en ramblejar passadís amunt, passadís avall, i els lletraferits podran consolar-se ficant el nas a la seva basta biblioteca, i flairar els llibres;  els autors la tendinitis ja fa dies que la deuen tenir als dits, de tant teclejar les innumerables lletres que teixeixen els seus nous relats, amarats de confinament i d’estat d’alarma... Ens els engaltaran pel proper Sant Jordi?

Avui, d’una o altra manera, no renunciarem del tot a celebrar Sant Jordi, i roses i llibres es faran presents al llarg del dia, que Sant Jordi és avui, i no el 23 de juliol.

No entenc massa què preveiem fer aquell dia, si un simulacre de Sant Jordi, o un succedani.

No sé si el dia convidarà més a passejar pel carrer, o a refrescar-se a la platja; i no sé si haurem de sortir per torns, per franges d’edat, de número de casa o d’estat civil per evitar les arriscades aglomeracions de gent!

No sé si podem celebrar Sant Jordi el 23 de juliol, i en cas de (gosar) fer-ho, potser caldria fer justícia a Santa Brígida i celebrar-la avui!

Si som a 23 d’abril, avui és Santa Brígida!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada