dimecres, 22 d’abril del 2020

I malgrat tot, farem Sant Jordi!


Alguns anys hem lamentat que Sant Jordi caigués en dissabte o, encara pitjor, diumenge, per aquella cosa que, majoritàriament, preferim celebrar la diada de Sant Jordi en dia feiner.

El que lamentem enguany ni ens ho hauríem imaginat fa escassament dos mesos, i el confinament marca i marcarà, inevitablement, aquest Sant Jordi.

Ni els llibres, ni les roses, ni nosaltres omplirem enguany els carrers, les places i les rambles d'arreu del país, i caldrà veure si sabrem i podrem reviure'n l'esperit el proper 23 de juliol...

Però aquest Sant Jordi no tot està perdut!
Aquest Sant Jordi, com és tradició des de fa uns quant anys, a Plataforma Educativa lliurarem els Premis d'Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras, i presentarem un nou llibre de l'entitat, enguany dedicat als projectes de mentoria social.

I com habitualment, ho farem el 23 d'abril a les 12h., però en comptes de fer-ho, com hem fet darrerament, al CaixaForum Girona, a la Fontana d'Or, ho farem a distància i en línia, i tot plegat es podrà veure i seguir en directe a través del canal de YouTube de l'entitat.

Aquest Sant Jordi serà diferent, i espero que únic per irrepetible! I en aquest intent col·lectiu de mirar de salvar els mobles, de procurar que quelcom romangui dempeus, els Premis d'Acció Social, que hem mantingut i adaptat a les circumstàncies del moment, potser també ens ajudaran a reconciliar-nos amb aquest present, i a no perdre l'esperança per al futur que ara ja estem esbossant!

Un convido a assistir-hi, podreu fer-ho a cop de clic!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada