dimecres, 15 d’abril del 2020

Jo em trec el barret... i tu?


Barret, càmera, acció!
Aquesta també podria ser una bona manera de definir la campanya "em trec el barret" que hem iniciat a Plataforma Educativa de reconeixement a tots els i les professionals de les entitats socials que aquests dies d'estat d'alarma i confinament segueixen treballant, tot i les dificultats.

Professionals de l'educació i d'atenció directa, però també altres professionals d'altres departaments, com recursos humans, comunicació o tecnologia, que treballen perquè la resta puguem treballar!

Em trec el barret és tan sols un simple gest de reconeixement, i del que es tracta és de gravar-se, amb o sense barret, i reconèixer la tasca dels que sense elles i ells no podríeu fer, per exemple, la vostra!

Jo per exemple, em trec el barret per la feina que segueixen fent els i les professionals dels serveis d'inserció laboral, donant suport a les persones i a les empreses!
I tu, per a qui et treus el barret?

Barret, càmera, acció!
Ja ho veieu, no es necessita res més!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada