dijous, 9 de maig del 2019

Les municipals 2019, des de la barrera!


De la mateixa manera que hi vaig entrar, discretament l'any 2003, aquests dies estic sortint de la política municipal activa.

El dimarts de la setmana passada em vaig acomiadar formalment en el darrer ple ordinari d'aquest mandat, i d'aquí uns dies ho faré personalment, com a regidor encara en funcions, del personal de l'Ajuntament de Sarrià de Ter...

Ho sap tothom i no és profecia... ja fa temps que vaig anunciar que plegava, que finalment, i feliç, deixaria, al final d'aquest mandat municipal, la política activa.

Hi haurà temps i espai, més endavant, per a fer inventari, ni que sigui breu, d'aquests setze anys de càrrec electe, anys que han donat per molt, i de tots els colors! En tot cas, ara és el moment de la retirada, moment, ja avanço, que possiblement he prorrogat en excés...

Sigui com sigui, setze anys i quatre eleccions després no penjaré cartells, ni faré actes polítics, ni muntaré la paradeta al mercat municipal, ni participaré als debats electorals... Ep, això darrer sí que ho faré!

Aquest proper diumenge tindré el plaer, i la responsabilitat, de moderar el primer debat dels i la cap de llista de les cinc candidatures que es presenten a les eleccions municipals a Sarrià de Ter!

Em sembla que em tornarà a agradar, això de deixar l'arena i mirar-me les eleccions municipals des de la barrera... Prou envestides he tingut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada