dijous, 23 de maig del 2019

No em tornaré a votar... mai més?

Photo by wuestenigel on Foter.com / CC BY

Vaig anar a viure a Sarrià de Ter a l'estiu del 1999, just després de les eleccions municipals d'aquell any. Aleshores, en aquelles municipals, encara vaig votar a Girona.

Fa poc més d'un any vaig tornar a viure al barri gironí del Pont Major, pel que en aquestes properes eleccions municipals votaré de nou a Girona... Fins aquí res d'especial, res que no hagi viscut qui ha canviat de casa, de municipi, alguna vegada.

El cas és que l'altre dia, mentre preparava el debat electoral que vaig moderar dies enrere, vaig caure en el fet que en totes les eleccions municipals que he votat a Sarrià de Ter (2003, 2007, 2011 i 2015) he votat una candidatura de la que formava part, les tres darreres com a cap de llista.

Aquests dies de comiat moltes persones em pregunten si vaig en alguna altra llista, referint-se si formo part d'alguna candidatura de les municipals a Girona. La majoria es sorprenen quan els dic que no, i a mi la seva sorpresa em sorprèn encara més. No d'entrada perquè ningú m'ho ha demanat, ni jo he donat peu a que m'ho demanin (ja m'enteneu...), i "no" seria la resposta que donaria en cas que algú s'atrevís a demanar-m'ho...

Tanco una etapa com qui tanca una porta, i ja sabem que quan es tanca una porta a vegades s'obre una finestra...  No em tornaré a votar, certament, però mai més?

De fet no fa massa dies em vaig tornar a votar a mi mateix en un procés electoral, el de renovació de membres del Consell Municipal d'Educació de Girona. Per cert, diria que ja s'han fet públics els resultats!...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada