divendres, 24 de maig del 2019

La frase cèlebre de la setmana, sobre el càstig...

Photo by Foter.com / CC BY

Aquest diumenge votarem els i les representants de l'administració més propera, la local amb els ajuntaments i, de forma indirecta els consells comarcals i les diputacions, i alhora els i les representants de l'administració més llunyana, però no per això la menys important, la europea amb el Parlament Europeu!

Les eleccions europees no solen aixecar passions, i caldrà veure si la condició de candidats com l'exiliat Carles Puigdemont o el pres polític Oriol Junqueras animen una mica la participació...

A nivell europeu l'euro escepticisme ha anat guanyant terreny, i una de les seves màximes expressions ha estat el Brexit, que ha dut al Regne Unit en un carreró (de moment) sense sortida.

I mentre cerca la sortida de la Unió Europea el Regne Unit s'ha vist abocat, aquesta setmana, a participar a les eleccions europees per escollir els i les representants d'un parlament, l'europeu, del que se suposa no volen formar part...

Tot plegat sembla un càstig, un d'aquells com el que va definir Simon Bolívar: "el càstig més just és aquell que un mateix s'imposa".

El Regne Unit ahir va participar a les eleccions europees... Sincerament, no sé si és més un càstig, o un acudit dolent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada