dissabte, 13 de maig del 2017

Minuts Musicals de pel·lícula amb "Oh Happy Day" de Sister Act 2


El Rei Mides de Hollywood va descobrir per al cinema el talent de Whoopi Goldberg a la pel·lícula El color púrpura (1985), melodrama racial que li va valer a Goldberg una nominació a l'Oscar a millor actriu, compartint nominació, entre d'altres, amb Meryl Streep per Memòries d'Àfrica; cap de les dues es va endur la preuada estatueta...

Sí va guanyar-la, Whoopi Goldberg, cinc anys després com a actriu de repartiment per Ghost (1990), tot i que si per un paper és coneguda i reconeguda Whoopi Goldberg és pel de la rebel Deloris VanCartier reconvertida, per una sèrie de vicissituds, en monja, la germana Mary Clarence!

Sister Act (1992) és una comèdia que li va permetre explotar la seva vessant còmica, també com a cantant; l'èxit va ser tal que la segona part, Sister Act 2, es va estrenar just l'any següent i se'n va fer també un musical!

No sé si aquesta pel·lícula va inspirar a Marta Ferrusola per esdevenir la Marta Superiora, però jo no he pogut evitar recordar les pel·lícules i la divertida Whoopi Goldberg!

És clar que la Marta deu ser més del Virolai que de l'"Oh Happy Day"!






I la setmana vinent, més minuts musicals de pel·lícula!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada