dilluns, 29 de maig del 2017

Girona és de primera, però la Primera haurà d'esperar


Aquesta temporada l'ascens no s'escaparà; no és que ho digui jo, és el que sento dir a tothom, és el que es palpa en l'ambient (de Girona, naturalment) i per com ho expressa la gent sembla més un convenciment que un simple desig.

Ahir semblava ser el dia i tot feia pensar que ho seria: resultat favorable (pel Girona) del rival directe el dissabte i gol del Girona al primer minut, tot just començar el partit! Fins i tot l'empat del Nàstic, ja a la segona part, situava el Girona a Primera. Però no, ahir tampoc va ser el dia de pujar a Primera...

Ahir la urgència per salvar la categoria del Nàstic es van imposar a la necessitat del Girona de pujar; ni un ni l'altre tenen encara els deures fets, i ara cada un haurà de seguir amb la seva pròpia guerra, i en la propera batalla el Girona pot certificar l'anhelat ascens a Montilivi el proper diumenge contra el Saragossa.

El Girona, com la ciutat, ja ha demostrat ser de primera; també l'afició. Ara tan sols falta ser-hi! Girona és de primera, però la Primera haurà d'esperar!

Aquesta temporada l'ascens no s'escaparà; sí, sé que ja quasi es cantava fa dues temporades i va passar el que va passar... És inevitable la tremolor de cames, els nervis, les imprecisions, els errors... però aquest any no es fallarà tant, que hem de confiar que l'equip i l'entrenador han après la lliçó i que dels sis possibles l'equip en fa prou amb un, amb un trist i solitari punt per certificar que sí, aquest any sí el Girona serà finalment de primera, i a Primera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada