dilluns, 28 de desembre del 2015

Sants Innocents!


És possible que ahir al vespre, com cap altre dia, la independència perdés la innocència, si és que mai n'ha tingut!

La broma per molts és pesada com una llosa i no hi troben la gràcia doncs no és cap broma, és la crua i dura realitat.

Ironies de la vida, l'assemblea de la CUP en la que havia de decidir si caixa o faixa, si investia o no Artur Mas, es va resoldre amb un sorprenent empat a 1.515 vots! Sí, ja ho sé, a mi també em costa molt de creure!

És evident que la decisió de la CUP no és gens fàcil, doncs arribat a aquest punt decideixi el que decideixi perd, si és que no ha perdut ja. La paradoxa, però, és que a aquestes alçades de la pel·lícula la CUP sembla ja només víctima d'ella mateixa, situada entre l'espasa de la governabilitat que ha de permetre impulsar el procés i la paret de les seves promeses electorals.

Possiblement molts "cupaires" haurien preferit que avui no fos 28 de desembre, dia dels Sants Innocents, doncs el fals empat es situa tot sol com la més gran de les llufes a les portades dels diaris d'avui, llufa, sigui dit, que s'han posat ells mateixos.

I si dic fals empat no és només per les minses probabilitats que hi havia que sortís tal resultat, sinó sobretot perquè em sembla que cada dia que passa hi ha més "cupaires" disposats a investir Mas, qui sap si pel factor "àpats de Nadal", i d'aquí al 2 de gener el relat de la CUP permetrà fer-ho amb els mínims danys possibles, si l'acaba investint!

El procés és com aquelles pel·lícules que comencen amb un grup de persones que, a mesura que avança la trama i van superant proves, molts es queden pel camí: el PSC, ICV, CiU...

Fa un any molts independentistes de CiU titllaven de traïdors als d'ERC perquè Oriol Junqueras es negava a unir-se a la llista unitària del president Mas, però dos mesos abans de les eleccions Junqueras "va fer bondat"; ara la CUP, es doblegui o no finalment a la investidura del president Mas, corre el risc de trencar-se, doncs sembla evident que ja està dividida!

Avui els informatius obren amb una notícia que ens hagués fet molta gràcia d'haver estat, de debò, res més que una innocentada!

Avui la llufa també me la clavaré a l'esquena jo mateix, innocent com sóc!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada