dissabte, 10 d’octubre del 2015

#MinutsMusicals de versions amb "Always on My Mind"


Al meu cap, per pura qüestió generacional, sempre he relacionat aquesta cançó, "Always on my Mind", amb els Pet Shop Boys, que van publicar-la l'any 1988 dins el seu quart disc "Introspective", tot i que a finals de novembre del 1987 van publicar-la com a senzill.

Però la vida, també la música, ens ensenya que moltes coses ja hi eren abans, com aquesta cançó, que abans que el grup de música pop i electrònica dels nois de la botiga d'animals la versionessin ja havia tingut dues celebrades versions: la d'Elvis Presley de l'any 1972 i sobretot la que el cantant de country Willie Nelson va fer deu anys després, el 1982, i que li va valer un Premi Grammy.

Originalment, però, va cançó va ser interpretada per la cantant nord americana Brenda Lee, estrella del pop entre els anys '50 i '60 del segle passat, l'any 1972.

La cançó, doncs, al llarg dels anys ha passat per la veu d'una princesa pop, per la del Rei del Rock, per la d'un cantant country (que també va enregistrar anys més tard, el 1998, juntament amb l'incombustible Johnny Cash) i per la d'uns dels referents imprescindibles de la música pop i electrònica.

Ara sí, la tindré, les tindré per sempre al meu cap!









També podeu escoltar aquestes versions (tot i que no totes!) en aquesta llista de reproducció de Spotify!



I la setmana vinent uns minuts musicals de versions quan el dic es trenca!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada