divendres, 16 d’octubre del 2015

El vídeo de la setmana: l'Agenda Llatinoamericana #RaiseYourVoice, #BAD15


L'Agenda Llatinoamericana és una arma de construcció massiva!

Publicada des de l'any 1992 l'Agenda Llatinoamericana està al servei de les grans causes, de la democràcia i la seva qualitat, de l'economia justa, sostenible i solidària, de la denúncia i la lluita contra la pobresa, i contra la riquesa extrema, a favor del diàleg i la cultura de Pau...

La Llatinoamericana és molt més que una agenda a l'ús, que una simple agenda: és un llibre carregat d'idees, reflexions, denúncia i, sobretot, esperança!

El 2016 l'Agenda Llatinoamericana es dedica a la relació entre pobresa i propietat: “Les tendències de la renda i la riquesa deixen quelcom molt clar: la distància entre rics i pobres és avui més gran que no ho ha estat mai abans, i continua augmentat, mentre que el poder està, cada vegada més, en mans d’una petita elit” (Oxfam-Intermón, "Iguals")

L'Agenda Llatinoamericana, doncs, contribueix també a donar veu a qui se'ls nega, de fet és una gran eina per alçar la veu, lema i tema del Blog Action Day 2015 que precisament avui celebrem!

El Blog Action Day és un esdeveniment anual d'abast mundial que des de l'any 2007 promou la publicació de continguts de milers de blocs sobre un tema concret: medi ambient (2007), pobresa (2008), canvi climàtic (2009), aigua (2010), alimentació (2011), "el poder de nosaltres" (2012),  els drets humans (2013) i les desigualtats (2014).

Hi participo també aquest any amb aquest article i aquest vídeo de la presentació de l'Agenda Llatinoamericana 2016. Alcem la veu, la nostra i la dels qui els hi és privada, i sobretot escoltem-los!

Presentació campanya Agenda Llatinoamericana 2016 ver. català from lacucebe on Vimeo.

Bon divendres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada