dimecres, 24 d’abril del 2013

I va el drac i es cruspeix Sant Jordi!

Imatge: Pau Sureda
Aquest final no estava previst, no entrava en el guió, de la majoria, d'una primaveral i alegre diada de Sant Jordi!

Parades de llibres, roses de tot tipus, llibresescriptor(e)s... formaven part del menú del dia, des de primera hora del matí fins al vespre, fins a l'hora que el Barça havia de vestir-se de Sant Jordi per a vèncer el drac bavarès!

Però ja ho diu el més simple i clàssic dels poemes de Sant Jordi:
"Sant Jordi va matar el drac
amb una espasa de veritat!"

El que per Sant Jordi és l'espasa pel Barça és el seu joc, el seu bon joc! Però ahir el "BarçaSant Jordi" va sortir al terreny de joc alemany sense una espasa de veritat, va sortir amb una espasa de fireta!

El resultat és prou ben conegut per a tothom. I necessitarà molt més, moltíssim més del què va fer per a remuntar l'eliminatòria contra el Milan per sobreviure al partit de tornada al Camp Nou! Haurà de treballar de valent, el Barça, el dia del treball!

Però el guió del Barça a la Champions League no s'escriu només a partir de la seva singladura en aquesta competició; com en la competició domèstica, la valoració es fa també en relació de com escriu el seu guió el màxim rival i viceversa... vés que els dies blancs de l'hivern blaugrana no tornin aquesta primavera!

El problema, per al Barça, és que ja ha trucat una vegada a les portes de la seva primavera, d ela primavera del seu joc!

El proper 1 de maig, el Barça només podrà apel·lar al treball, haurà de pencar, i molt!

De moment d'aquesta llegenda el que tenim clar i podem certificar és que ahir, 23 d'abril, i sense que serveixi de precedent, el drac bavarès es va cruspir Sant Jordi!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada