dijous, 4 d’abril del 2013

I demà, el #SarriadeTer en Xarxa número 10!


Demà farem el 10è Sarrià de Ter en Xarxa!

Sí, ja sé que 10 no és un número massa alt, no és un número que et permeti aturar-te i mirar enrere per tenir més clara la mirada per mirar de nou endavant!

10 programes de ràdio es fan aviat; en dues setmanes si és diari i en poc més de 2 mesos si és setmanal! En aquest cas el programa número 10 de l'espai Sarrià de Ter en Xarxa ha arribat sis mesos després d'iniciar aquesta aventura! I és que el meu és un espai bimensual!

Sarrià de Ter en Xarxa és un espai petit d'una ràdio petita d'un poble petit, un programa modest sobre noves tecnologies que té la finalitat d'apropar-les d'una manera senzilla i planera. És un espai petit però que procurem fer amb rigor i, sobretot, amb molta il·lusió!

En aquesta petita aventura ens hi acompanya una gent molt gran, la Yolanda i en Dani de Qpertin, cultura interactiva, que col·laboren en cada programa proposant-nos aplicacions educatives infantils per a tablets!

Fer ràdio m'encanta, i m'encanten les noves tecnologies... el repte, el veritable repte és mirar d'explicar-les a través de les ones!

Possiblement per això Sarrià de Ter en Xarxa és més que un espai de ràdio: és també un bloc, on hi publico els continguts del programa amb els enllaços del què hi tractem, on ens servim de Mixcloud per a publicar els podcasts del programa i de Slideshare per a deixar escrit el què diem, si fa o no fa, en directe!

Però Sarrià de Ter en Xarxa també és present a Facebook i a Twitter, on a banda de publicar-hi temes dels programes propis, també ens fem ressò del què publiquen altres blocs i pàgines web sobre noves tecnologies!

Demà farem el nostre programa número 10, i la sensació és que això tot just acaba de començar!

I abans no arribi us deixo amb el darrer programa, en el que entre altres temes vam parlar de WhatsApp i de Facebook.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada