dilluns, 29 d’abril del 2013

Els llibres de Plataforma Educativa


"No voldria deixar passar l'oportunitat de subratllar la importància que els professionals que treballem en l'acció social deixem petjada del que fem, és dir vull recalcar la importància d'escriure la nostra praxis educativa, de relatar la nostra experiència, de compartir les nostres reflexions".

Aquestes són algunes de les paraules que Anna Sunyer, presidenta de la Fundació Plataforma Educativa, va pronunciar en la presentació del llibre “Colors de nit. Reflexions interactives d’un educador social“, de Pep Plana, el passat dimarts 23 d'abril de 2013, diada de Sant Jordi.

El de l'educador social Pep Plana és el primer de la col·lecció VEUS, però és el cinquè llibre que publiquem a Plataforma Educativa. A Plataforma Educativa no només ens dediquem a "dissenyar, crear i desenvolupar programes i serveis que millorin la qualitat de vida de la persona i de col·lectius en situació d'exclusió social i/o en risc" , també ens hem preocupat, des de l'any 2008, a deixar constància de part de la feina que fem amb els quatre primers llibres que des d'aleshores hem publicat:
Aquests llibres, com el darrer publicat, us els podeu descarregar gratuïtament (en format pdf) des del web de descàrrega de llibres que hem renovat recentment!

Des de Plataforma Educativa ja estem treballant en els propers llibres, amb moltes ganes d'ampliar no només els llibres d'estudis sobre l'acció social, sinó també la col·lecció de les VEUS dels i les professionals que ens hi dediquem!

De moment podeu gaudir dels llibres publicats, sigueu o no professionals de l'acció social!

Pep Plana, autor del llibre , Jordi Pascual, director general de Plataforma Educativa, Montserrat Roura, delegada de Benestar i Família a Girona, Anna Sunyer, presidenta de la Fundació Plataforma Educativa i un servidor a la presentació de "Colors de nit" el passat 23 d'abril de 2013. Foto: Plataforma Educativa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada