dimecres, 25 de març del 2009

La revista Parlem de Sarrià a tot color

Parlem de Sarrià n 67
Parlem de Sarrià n 67 Roger Casero Gumbau Número 67 de la revista Parlem de Sarrià editada per GERDS de Terhttp://www.parlemdesarria.org/


Si teniu a les vostres mans el darrer exemplar, el número 67, de la revista Parlem de Sarrià, o bé si teniu l'oportunitat de fullejar-lo digitalment, veureu que la revista ha fet un gran salt qualitatiu, no pel que fa al contingut (que com sempre manté el seu bon nivell) sinó per com aquest es presenta: a tot color!.

Inicialment a la revista només la coberta i contracoberta eren en color. Anys més tard vam incorporar el color a les pàgines centrals; vam canviar les tradicionals pàgines “groguenques” on recollíem els retalls de premsa per fer de les pàgines centrals l’espai de color, on sobretot aprofitàvem per fer-hi coincidir l’àlbum de fotos. Ara, a partir d'aquest darrer número, el 67, corresponent als mesos d’octubre, novembre i desembre de 2008, hem decidit publicar la revista a tot color, novetat que ha estat molt ben acollida pels seus lectors.

Aquest és un fragment de l’editorial d’aquesta darrera revista on expliquem les motivacions i oportunitat del pas al color:

No sempre les bones oportunitats es presenten tant de cara. Des de fa uns anys, les noves màquines d'impressió adaptades a treballar directament des de l'ordinador (CtP, Compute to Plate), estan arraconant les no tan antigues que precisaven de fotolits per la quatricomia. La coneguda crisi ha fet la resta i el preu d'impressió s'ha pogut ajustar al pressupost de la revista. No hem esperat a celebrar cap esdeveniment, ni a un número rodó, ni als 15 anys del grup editor GERDS que, de fet, s'escaurà durant tot aquest 2009. Ens hem tirat a la piscina tan bon punt hem vist la maqueta dissenyada. Per què esperar a gaudir?. La vida és en color i les imatges són en color i, una mica cansats que les fotos en blanc i negre no lluïen com volíem, hem canviat.

---------------------------

pd1: si formeu part de la xarxa social Facebook podeu adherir-vos al grup Revista Parlem de Sarrià

pd2: recordeu que aquest dissabte GERDS de Ter convida Màrius Serra a Sarrià de Ter. Aquest esdeveniment també el trobareu al Facebook: Màrius Serra a Sarrià de Ter.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada