dilluns, 23 de març del 2009

GERDS de Ter convida Màrius Serra a Sarrià de Ter


Clica sobre el targetó o obre'l en una altra pestanya/finestra per veure'l i llegir-lo millor.
El proper dissabte 28 de març de 2009 a les 6 de la tarda a la sala gran del CORO (c/ Firal, 92 de Sarrià de Ter) GERDS de Ter presenta el nou número de la revista Parlem de Sarrià amb la conferència PLAERDEMALLENGUA de l'escriptor Màrius Serra.

Presentarà la conferència Josep M. Sansalvador (Bloc: De res, massa. Telegrames des de Sarrià de Ter), vocal de GERDS de Ter, col·laborador de la revista Parlem de Sarrià i amant de les paraules i la llengua catalana, seguidor actiu (activíssim, dels 100 escollits!) dels Enigmàrius (I Torneig d'Enigmàrius.)... un dels cronistes contemporanis de Sarrià de Ter.

Per cert, si formeu part de la xarxa social Facebook podeu adherir-vos al grup Revista Parlem de Sarrià, així com a l'esdeveniment Màrius Serra a Sarrià de Ter, també del Facebook.

A GERDS de Ter ens agrada de tan en tant, més enllà de publicar trimestralment la revista Parlem de Sarrià, organitzar activitats, xerrades, conferències... El passat mes de novembre vam organitzar un cicle de dues xerrades i una visita guiada dedicat a la Guerra del Francès [La Guerra del Francès i Sarrià de Ter]. GERDS de Ter també vam publicar, a finals de l'any 2006, el llibre Sarrià de Ter, el paper de la història (CCG Edicions), llibre que recull els articles d'història local publicats a la revista Parlem de Sarrià, coordinats per Josep Brugada Gutiérrez-Ravé, fundador i actual president de GERDS de Ter.

En definitiva... Màrius Serra a Sarrià de Ter pel PLAERDEMALLENGUA, però també una bona ocasió per comentar els Enigmàrius o per què us dediqui el seu darrer llibre, Quiet.

Màrius Serra a Sarrià de Ter... us ho perdreu?!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada