dilluns, 16 de març del 2009

Borsa de treball de les comarques gironines al facebook

El facebook s'ha convertit, cada vegada en més gent, en un espai de relació virtual quotidià amb múltiples finalitats: familiars, d'oci, polítiques, personals... també empresarials i, perquè no, laborals.

Si al facebook hi ha gent, si al facebook hi ha vida, relacions, interacció, perquè no pot ser un espai més on oferir i/o buscar feina?. Qui sap, potser aquella persona amb qui comparteixes un interès concret necessita una persona com tu...

Amb aquesta finalitat, cercant aquestes oportunitats que una potent xarxa social com el facebook pot oferir, el gironí Xevi Enríquez ha creat el grup BORSA DE TREBALL DE LES COMARQUES DE GIRONINES. Tal i com ell mateix descriu, aquest és un grup per donar a conèixer ofertes i demandes de treball a les comarques gironines, aprofitant el Facebook com a eina de recerca i sortir de la crisi.

Al grup hi ha un espai per a posar-hi ofertes de treball i un altre per les demandes; hi sol haver moviment, sobretot de gent que busca feina, més que no pas que n'ofereix, però hi ha moviment en ambdós sentits... Es demana que del què es gestiona a través del grup es faci un retorn, es comuniqui, sobretot si es fa una inserció o contractació a través d'aquesta borsa de treball.

El grup ja té prop de 1.300 membres, persones potencialment demandants o ofertants de feina... Al facebook n'hi ha d'altres, de borses de treball, les trobareu al cercador d'aquesta xarxa social... El fet de ser només de les comarques gironines pot ser restrictiu, però permet alhora una major concreció i concentració de membres, ofertes i demandes, ja que tot s'acota al territori gironí.

En qualsevol cas aquesta és una eina més on buscar i, qui sap, trobar feina o buscar, i qui sap si trobar, ocupar el lloc de treball que hom pot necessitar a la seva empresa... A més en aquest cas no es posa en dubte que qui et vulgui entrevistar tafanejarà el teu perfil al facebook, escanejarà els teus grups, causes, amistats, fotografies... de la mateixa manera que qui en busca a qui n'ofereix... En aquest sentit aquest vouyerisme laboral es dóna per fet...

Al cap i a la fi un altre espai on buscar feina... T'hi apuntes?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada