dimecres, 7 d’octubre del 2020

Fer de la necessitat inhabilitació


El president Torra va afirmar, en l'entrevista que TV3 li va fer després de la inhabilitació, que no va convocar les eleccions perquè necessitava ser inhabilitat per poder anar a la justícia europea.

A principis d'any el president Torra va donar la legislatura per finada, fruit de les desavinences internes del govern, i semblava, aleshores, que només calia esperar l'aprovació dels pressupostos, moment en que Torra convocaria les eleccions.

Però el confinament i l'estat d'alarma, i la posterior gestió, alhora que van accelerar l'aprovació dels pressupostos, van prorrogar "sine die" la convocatòria de les eleccions, se suposa, per a no generar una crisi de govern en plena gestió de la pandèmia: lògic.

Però la políticamoltes lògiques, tantes com necessitats, i en previsió de la buscada inhabilitació, per l'assumpte de la pancarta, el president Torra va veure que la seva sortida només podia ser una, qui sap si ja prevista quan va ser ungit: sortir inhabilitat.

Més que fer de la necessitat virtut, quelcom que per uns moments va semblar fer en la gestió de la Covid-19, el president Torra ha acabat fent de la necessitat inhabilitació. Un episodi més, no en dubteu, de la confrontació intel·ligent...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada