divendres, 22 de febrer del 2019

La frase cèlebre de la setmana, sobre la justícia...


Encara cueja, i ho farà unes setmanes més, la controvertida i polèmica victòria del Barça de bàsquet al Real Madrid a la final de la Copa del Rei d'enguany.

A Madrid estan indignats amb la darrera decisió dels àrbitres, que van interpretar (?) com a tap il·legal un rebot, i per tant donant als blaugrana dos punts que mai haurien d'haver pujat al marcador. Amb aquests dos punts el Barça es posava de nou per davant a poc més d'un segon del final, i després del darrer intent desesperat de fer un nou gir de guió amb un llançament des del mig del camp de Sergi Llull que quasi entra (va fer la corbata!) el Barça es va proclamar, novament, campió!

La indignació a l'equip blanc era evident, a banda que justificada veient la polèmica jugada, i qui es va erigir de portaveu d'aquest malestar va ser el seu capità Felipe Reyes, qui camí dels vestidors, i després de la dutxa camí de l'autocar, no parava de repetir, visiblement enfadat, que tot plegat havia estat un (altre) robatori!

A la seva manera Felipe Reyes reclamava justícia i de raó no li'n faltava, com tampoc a Santiago Rusiñol quan va sentenciar que "quan un home demana justícia, és que vol que li donin la raó!"

Reyes i el Real Madrid reclamen justícia en la darrera jugada, una jugada que, de fer-se justícia de debò, possiblement ni tan sols s'hagués produït!

Dues jugades abans, amb el Barça dos punts per sobre i ja a les acaballes del partit, els àrbitres no van veure una claríssima falta d'un jugador del Real Madrid que, en ple contraatac del Barça, li va propinar literalment un calbot en un jugador del Barça mentre encarava la cistella; el jugador blaugrana va fallar i del contraatac posterior el Real Madrid en va treure una jugada de dos més u que li va permetre avançar-se per un punt, a quatre segons del final, just abans de la jugada polèmica que reclamen els blancs!

Aquesta falta que, sembla, ningú va veure, fins i tot ratllava la qualificació d'antiesportiva! Em sembla bé que Reyes i el Real Madrid clamin justícia en la darrera jugada, però sorprèn que de la penúltima no en diguin res, quan possiblement va ser més determinant, doncs d'haver-se fet justícia aleshores la darrera ni tan sols hagués existit!

Al capdavall el que vol Felipe Reyes, més que justícia, és que li donin la raó...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada