dimarts, 19 de febrer del 2019

Real Madrid 1 - Girona 2


Aquesta no és la nostra lliga!

El futbol està farcit de tòpics, ja ho sabem; aquest n'és un més i és especialment utilitzat quan un equip modest (el Girona FC?) perd, com generalment és previsible, contra un equip poderós (el Real Madrid?).

Aquesta no és la nostra lliga, diuen els equips modestos, però el problema és quan l'equip modest perd en el que (se suposa) sí és la seva lliga, com quan el Girona FC va perdre estrepitosament contra el Huesca (0-2), just el cap de setmana anterior.

Després d'una ratxa negativa (deu partits sense guanyar!) el partit contra el Huesca oferia al Girona FC l'oportunitat de rescabalar-se dels darrers mals resultats, sumar tres punts i allunyar-se de l'abisme, que en el món del futbol és la temible, i temuda, zona de descens.

I després de la derrota contra el Huesca, el cuer, un dels equips de la seva lliga, el Girona FC havia d'afrontar el següent partit contra un Real Madrid ascendent, un Real Madrid que després d'un fluix inici de temporada, amb destitució d'entrenador inclosa, les darreres setmanes havia pogut millorar joc i resultats, entre ells eliminant el Girona FC als quarts de final de la Copa del Rei...

Fer de la necessitat virtut! No estic segur que aquesta frase sigui un tòpic del futbol, però és la que es va aplicar el Girona FC en el seu partit contra el Real Madrid, i si bé la seva sorprenent (i merescuda, i històrica!) victòria de moment no li salvarà la temporada, sens dubte ha estat una gran injecció de moral!

Real Madrid 1 - Girona 2! I és que sí, aquesta és la seva lliga, és la lliga del Girona FC i, sí, també és la lliga del Real Madrid! Els tòpics del futbol no són més que això, tòpics, i victòries com aquesta ajuden a trencar-los, i és que ja sabem que no hi ha rival petit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada