dilluns, 15 de febrer del 2016

Estúpida mort

Muriel Casals en una imatge recent. Foto: Gianluca Batista / El País

Els assedegats per les morts estúpides sadollen la seva set mirant el programa televisiu "1000 maneras de morir", que temps enrere emetia un dels múltiples canals de televisió nascuts amb la TDT, i que deu haver estat re-emès fins a la sacietat, com tants altres, per omplir hores i hores d'una programació certament indigesta, feta a base de refregits.

Vaig recordar aquest morbós programa de televisió llegint al diari la notícia de la tràgica mort d'un camioner al peatge de Vilademuls de l'AP7. Aquesta mort ben bé podria sumar-se a les (més de) mil maneres de morir! que relata i dissecciona el citat programa televisiu.

Resulta que el camioner, que aleshores feia de copilot, va trepitjar el gruixut cable que separa els dos sentits a l'entrada (o sortida) del peatge en qüestió per facilitar que el camió que conduïa el seu company pogués fer el canvi de sentit, doncs s'havia colat, per error, al peatge i no volien entrar a l'autopista. Podeu imaginar-vos el camioner amb els dos peus sobre el cable per fer-lo baixar arran de terra i així facilitar la maniobra del seu company, que era al volant del camió.

Però quan el camió va passar per damunt el cable aquest es va tensar i va llençar enlaire el camioner, disparant-lo com si saltés d'una palanca, amb tan mala fortuna que aquest va caure de caps contra l'asfalt, quedant malferit amb un traumatisme cranioencefàlic que hores després, ja a l'hospital, li va causar la mort.

També un traumatisme cranioencefàlic ha estat la causa de la mort de la diputada de Junts pel Sí Muriel Casals, tot i que en unes altres circumstàncies: l'atropellament que va patir, envestida per una bicicleta a finals de gener.

Penso en ‪‎Muriel Casals‬ i no puc evitar trobar la seva mort, a banda d'inoportuna, terriblement i tristament estúpida! Al seu dia també va ser-ho la del genial arquitecte Antoni Gaudí!

La mort, sempre implacable, no només també t'atrapa quan no toca, a vegades també quan menys t'ho esperes, de la manera més insospitada i, a voltes, estúpida! La vida, amb la seva història, és plena de cèlebres, i anònimes, morts estúpides!

Descansa en Pau Muriel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada