dijous, 10 de maig del 2012

La Fundació Infància i Família, a #Girona #TempsdeFlors


Un any més la Fundació Infància i Família participarà a l'exposició de flors, monuments patis i jardins Girona, Temps de Flors.

La Fundació Infància i Família serà aquest any en un dels nous espais que l'exposició floral obre a la ciutat, els barris de Sant Narcís i Santa Eugènia; concretament la instal·lació d'Infància i Família la podreu trobar a la rotonda de Santa Eugènia, a la confluència amb el carrer Güell.

Alguns materials de la instal·lació per l'exposició de flors els van preparar infants acollits i famílies acollidores en un taller organitzat, setmanes enrere, per la pròpia entitat. Infància i Família farà difusió i sensibilització de l'acolliment familiar.

La Fundació Infància i Família, una de les entitats del grup Plataforma Educativa, té per missió treballar perquè tots els infants puguin viure i créixer en una família, ja sigui la seva o una d'aliena.

Girona, Temps de Flors és un dels grans esdeveniment primaverals, sinó el què més de Girona! No deixeu de visitar la ciutat, de gaudir de les flors, els patis, els racons, els jardins... però també de la música, de les fires i el comerç, de la gastronomia...

Com si d'una flor es tractés, Girona s'obre, esplendorosa, pel Temps de Flors!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada