dimarts, 15 de maig del 2012

Àlex Jaime, un jove de #SarriadeTer, Campió de #Catalunya de #BTT!

L'Àlex, al capdamunt del podi com a Campió de Catalunya! Foto:  Agustín Jaime
El sarrianenc Àlex Jaime Fernández es va proclamar a Ullà, aquest passat diumenge 13 de maig de 2012, Campió de Catalunya de la categoria Infantil de 2n any de BTT Raid - Promoció.

L'Àlex va recórrer els 9 kilòmetres del circuit amb un temps de 22' 17'' amb una velocitat mitjana de més de 24 km/hora; el segon classificat va arribar 32'' més tard i el tercer va quedar a 56''.

La progressió de l'Àlex com a ciclista de BTT és tan meteòrica com espectacular! Fa poc més d'un any participava a la seva primera cursa oficial (6 de febrer de 2011) i ja l'any passat, en el seu primer any de competició, es va proclamar Campió infantil (1r any) de l'Open BTT BMW. Com aleshores ja vaig escriure... fusta de campió!

Però la clau de l'èxit no és només el seu talent, que el té, i la seva preparació física i entrenament, també és el suport i acompanyament de la seva família! L'Àlex és un jove amb el cap molt ben moblat, humil i pencaire, discret i un xic tímid, però que sens dubte sobre la bicicleta de muntanya pedala com ningú!

És un esportista encara en formació, i més que pensar i especular amb el seu futur, que sens dubte pot ser prometedor, el més important és gaudir d'aquest gran present!

Enhorabona Àlex! I també enhorabona a tota la seva família!

I com a ell li agrada dir: salut i pedals!