dimecres, 30 de maig del 2012

1.000 cares pel Dia Mundial per l' #EsclerosisMultiple! #DiaMundialEM

Avui es celebra el Dia Mundial per l'Esclerosi Múltiple, una malaltia que es calcula que pateixen 2 milions de persones a tot el món. Una malaltia misteriosa d'origen i cura encara no coneguts, una malaltia invisible a la que convé donar-hi visibilitat!

És amb aquest objectiu que avui, aquests dies al voltant del Dia Mundial per l'esclerosi Múltiple, es fan activitats i accions per a fer-la més visible.

Accions com la "Les 1.000 cares de l'Esclerosi Múltiple", acció "on line" que vol posar en valor el relat de les històries personals dels qui pateixen aquesta malaltia així com missatges de suport... Una acció d'abast mundial!

A Catalunya la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) també celebra el Dia Mundial per l'Esclerosi Múltiple amb una conferència i taula rodona.

Més enllà de la commemoració d'avui un altre data de suport a l'Esclerosi Múltiple (EM) marcada en el calendari és el Mulla't, activitat que aquest any es celebrarà, si el temps ho permet, el proper diumenge 8 de juliol.

La FEM és l'entitat de referència de suport a les persones que pateixen EM, fent una tasca de sensibilització i captació de fons, d'atenció sòciosanitària i d'inserció laboral.

L'Esclerosi Múltiple no és invisible, les persones que la pateixen tampoc!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada