divendres, 4 de maig del 2012

La feina mal feta, a #SarriadeTer, ens surt molt cara!

Obres al carrer Francesc Cambó.
"La feina mal feta no té futur; la feina ben feta no té fronteres" era el lema d'una campanya de la Generalitat de Catalunya en pro de l'excel·lència, de la feina ben fet!

Aquests dies és notícia que a Sarrià de Ter s'està refent el carrer Francesc Cambó... La veritable notícia és que aquests dies a Sarrià de Ter ens estem gastant 122.000 € amb unes obres que ens podríem haver estalviat, que ens hauríem d'haver estalviat!

Fa un parell d'anys a Sarrià de Ter vam destinar més de 490.000 € del Pla Zapartero per a construir un giratori que, si bé va resoldre un problema, en va crear un de nou: convertir el carrer Francesc Cambó en un cul de sac!

És a dir, a Sarrià de Ter ens vam gastar prop de mig milió d'euros per giratori inacabat! I aquí pau, i després glòria!

I és clar, per refer aquest nyap el mateix govern municipal va decidir treure diners del projecte de reforma del carrer Major previstos al PUOSC... sí, allò de desvestir un sant per vestir-ne un altre!

La conclusió final, i trista realitat, és que les obres del giratori en qüestió hauran tingut un cost superior als 610.000 € i que la 3a fase de reforma del carrer Major ha quedat escapçada, restant una part, a dia d'avui, sense finançament previst...

I si en temps de bonança la mala gestió dels diners públics ja és per queixar-se, en èpoques de crisi i mancances com les d'ara... en fi, no trobo paraules... poseu-les-hi vosaltres...

Jo a la cita "La feina mal feta no té futur; la feina ben feta no té fronteres" hi afegiria que la feina mal feta, a Sarrià de Ter, ens surt molt cara!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada