dijous, 24 de maig del 2012

(Des) #EsperanzaAguirre, #porquenotecallas!

Imatge: Los Calvitos
Esperanza Aguirre ha tocat el voraviu, per dir-ho d'una manera políticament correcte, a quasi tothom amb les seves incendiàries declaracions sobre una possible suspensió de la Final de la Copà del Rei i tancament del camp en cas d'una sonora xiulada contra el Rei i l'himne espanyol.

Dic a quasi tothom perquè no són pocs els qui li fan la "gara-gara"... però les seves declaracions no les ha comprat tothom, ni els seus! Això a ella, però, li és ben igual! Ningú com ella personifica la màxima "la qüestió és que parlin de tu, encara que malament"!

Les seves declaracions són incendiàries no només pel què diu, sinó sobretot pel què calla (la gestió politoitzada de Bankia, el dèficit de la comunitat que presideix...). Però la cortina de fum no ha fet més que revifar i atiar més el foc que intentava tapar generant-ne un altre.

Però així és l'Espe, castissa ella, amb la llengua afilada i més xula que un vuit!. És tan és ella que fins i tot es torna previsible...

Aquest divendres ella presidirà, acompanyant el Príncep Felip, la final de la Copa del Rei entre el Barça i l'Athletic. Si la xiulada ja era inevitable, ara serà més sonora que mai, doncs amb les seves declaracions ha ajudat, sens dubte, a amplificar-la dins i fora del camp!

No tan contents deuen estar el Príncep Felip i el Rei, qui malgrat no ser-hi serà, durant la xiulada, el protagonista absent... Ells, ben segur, ja donen la xiulada per descomptada, un mal necessari, deuen pensar, que va amb el sou (i tant!).

Qui sap si, escoltant les declaracions de l'Espe el Rei es va parafrasejar a sí mateix tot exclamant: "Porqué no te callas"!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada