dilluns, 19 d’abril del 2010

Mal símptoma quan el govern desmenteix (sobre la deixalleria)

Sincerament, no sé si riure o plorar, després d'escoltar les declaracions a Ràdio Sarrià de la regidora de medi ambient desmentint que, efectivament, a Sarrià de Ter no es premia l'ús de la deixalleria, com sí fan altres municipis que també l'utilitzen, com Girona i Sant Julià de Ramis.

El més trist, o potser més graciós (depèn de si opteu per plorar o per riure), és que des del setembre del 2007, poc després de la seva inauguració i posada en funcionament, el PSC de Sarrià de Ter hem proposat que l'ús de la deixalleria de Sarrià de Ter bonifiqui la taxa d'escombraries a través del carnet de la deixalleria.

Així ho expressàvem en un comunicat de premsa (pdf; google docs) del PSC de Sarrià de Ter sobre els ordenances fiscals el 20 de setembre de 2007 :
"Amb la posada en funcionament de la nova deixalleria comarcal de Sarrià de Ter el PSC proposa que se’n potenciï el seu ús amb una bonificació del 15% de la taxa d’escombriaires, a partir d’un mínim d’abocament al nou equipament comarcal."

Quina gràcia (o que trist!) que ara que els municipis veïns hagin fet, amb bon criteri, els eus deures, de manera que poden utilitzar el carnet de la deixalleria de Sarrià de Ter, i en canvi els veïns i veïnes de Sarrià de Ter no!

Davant aquest fet i la confusió que s'ha generat el govern de Sarrià de Ter ha hagut de fer aquest desmentit... I davant aquest fet ara diuen que ho estan estudiant! Menys estudi i més decisió! Des del 2007 tenen la nostra proposta sobre la taula... Això que ho estan estudiant no són més que excuses de mal pagador, una manera poc original, per cert, de sortir del pas...

Reiteradament hi hem insistit els anys 2008 i 2009, però el govern municipal (ERC+CiU) ens ha fet cas omís!. Vés quina novetat! Però nosaltres hi insistirem de nou aquest any 2010 per les ordenances fiscals del 2011, tot i que ens temem que amb les eleccions a tocar llavors el govern, finalment, mourà fitxa!

En qualsevol cas, deixar clara la política fiscal del PSC de Sarrià de Ter, us recomano la lectura de l'apunt La línia del PSC sobre les ordenances fiscals de Sarrià de Ter que vaig publicar al bloc el 30 de setembre de 2008.

I jo, que encara no sé si riure o plorar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada