dimarts, 13 d’abril del 2010

El 25 A jo NO aniré a votar

El debat a Sarrià de Ter. Foto: Facebook Sarrià de Ter Decideix

A la cinquena de les 8 preguntes del debat a Sarrià de Ter sobre la consulta sobre la independència de Catalunya se'ns convidava a dir, als tres portaveus dels grups municipals de Sarrià de Ter, si el proper 25 d'abril aniríem a votar i la nostra opció de vot.

Això és, si fa o no fa, el què vaig respondre:

"Si el proper dia 25 d'abril es fés un referèndum, amb la mateixa pregunta o una de semblant, organitzat com cal -des de l'administració pública i legal a tots els efectes-, aniria a votar i votaria NO a la independència. L'encaix que jo desitjo per Catalunya dins l'Estat Espanyol no passa per la independència, naturalment (si parlo d'encaix), sinó pel federalisme.
Però com que, si la consulta es tractés d'un caramel, ni m'agrada massa el caramel (la pregunta) ni m'agrada el seu embolcall, el proper dia 25 d'abril jo, personalment (el vot és secret -ara aquest ja no-, personal i intransferible), NO aniré a votar"

Però malgrat no anar a votar el dia 25 d'abril, malgrat no agradar-me massa ni el caramel ni agradar-me el seu embolcall, sí que m'agrada l'spot promocional sobre la consulta a Girona fet per en Marc Planas (Inmatge), i m'agrada haver-hi vist també cares amigues...


El 25 d'abril Girona decideix. from marc planas on Vimeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada