divendres, 30 d’abril del 2010

Menys contes xinesos i més contes no sexistes



Educant en Igualtat és un programa de FETE UGT en col·laboració amb l’Institut de la Dona del Ministeri d’Igualtat del govern de l'Estat amb la finalitat de la creació de materials per al professorat i l'alumnat de centres educatius per al foment de la coeducació i la igualtat.

Menys contes xinesos i més contes no sexistes és la campanya de Dones en Xarxa per desmentir les afirmacions d'alguns polítics i mitjans de comunicació per desprestigiar la campanya Educant en Igualtat i a la ministra Bibiana Aído pel seu suport, amb  titulars com aquests:
Rosa Díez: A BIBIANA AÍDO NO LE GUSTA BLANCANIEVES
La Razón: Igualdad propone vetar cuentos «sexistas» como «Blancanieves»
ABC: Igualdad tacha de «sexistas» los cuentos clásicos de Disney

En fi, pura demagògia! Ni a casa nostra estan vetats aquests contes! No cal vetar-los, sinó situar-los en el seu context, tal i com va expressar al seu bloc la directora de la campanya, Luz Martínez Ten, Secretària de Polítiques Socials de FETE UGT, amb l'apunt No queremos a Blancanieves fuera de la escuela sino que el príncipe comparta las tareas de palacio: "Lo cierto es que no queremos a Blancanieves fuera de la escuela sino que el príncipe comparta las tareas de palacio y las aventuras con toda la panda de enanitos y demás personajes"

En definitiva, menys contes xinesos i més contes no sexistes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada