dimarts, 27 d’abril del 2010

Concurs 2.0 sobre Responsabilitat Social. Una bona idea et pot portar al Carib!



Amb el lema "ser socialment responsable és una actitud" l’Observatori de l’Economia Solidària ha organitzat Responshabilízate, un concurs 2.0 a través de Facebook que es va iniciar el passat 12 d'abril i que finalitza el proper divendres 30 d’abril de 2010.

L’objectiu del concurs és compartir idees creatives de Responsabilitat Social per les empreses i entre les millors es publicarà un llibre col·laboratiu. Les millors idees setmanals s'han anat premiant i per la millor de tot el consurs s'ha reservat un gran premi: un viatge al Carib per a dues persones.

Si no ho has fet encara ets a temps a participar-hi aportant les teves idees, tenint present aquestes indicacions:

1.- Per començar has d’accedir a la pàgina del Facebook Responshabilízate. Ideas Innovadoras de Responsabilidad Social i fer-te’n fan. Si no estàs registrat al Facebook hauràs de fer-ho prèviament.

2.- La idea que vulguis escriure ha d’anar precedida d’aquest hastag: #RESPONSHABILÍZATE
Aquest seria un exemple:
#RESPONSHABILÍZATE Establecer un día al mes para desarrollar una actividad que realiza otra persona en la empresa, para conocer y ayudar con las problemáticas e hitos de los demás.

3.- El text que descriu la teva idea no ha de superar els 260 caràcters (espais inclosos).

4.- Les idees s'han de votar per optar als premis, per tant si vols que es voti la teva idea demana a les teves amistats del Facebook que ho facin marcant l’opció m’agrada que apareix sota la teva idea publicada al mur del concurs.

Trobaràs més informació a Ser socialment responsable és una actitud.

Anima't i sort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada