dijous, 8 d’abril del 2010

L'amic Àngel, a la Lluna en un Cove

Imatges extretes de La Lluna en un Cove

Que l'amic Àngel escriu, i escriu molt bé, ho sabem els qui llegim la revista Parlem de Sarrià i seguim el seu bloc. És habitual llegir-lo sobre els seus viatges i, sobretot, sobre el què llegeix, i a fe que llegeix molt... És un lector d'aquells de missa diària, canviant la missa per la lectura, naturalment!

Però l'amic Àngel escriu molt més que el que li llegim... Per això és una gran satisfacció que el número 15 dels relats de ficció de La Lluna en un Cove hagi seleccionat i publicat, entre els d'altres autors, un relat seu: Salomó, o El desconcertant cas dels camps que esdevingueren terrenys.


Moltes felicitats, amic Àngel!

------------------------------------

pd1: el propi Àngel Garcia (l'amic Àngel), en un breu apunt al seu bloc, atribueix encertadament a la seva insconsciència com una de les causes (la definitiva) que el van empènyer a presentar el seu relat... Benvinguda insconsciència!

pd2: confio que, després de fer la comanda dies enrere (8 €) en qüestió de dies m'arribi a casa un exemplar del llibre...

pd3: m'agradaria que a la Biblioteca Emília Xargay de Sarrià de Ter hi hagués un exemplar del llibre; caldrà fer la gestió, si és que algun company o companya del Parlem de Sarrià no l'ha fet ja...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada