divendres, 16 d’abril del 2010

Els gelats de La Fageda

 Foto: Grup Clade

Des d'aquest mes d'abril La Fageda fabrica i comercialitza gelats! És una notícia refrescant i altament nutritiva, per l'economia en general i per l'economia social en particular.

La família de productes làctis de La Fageda creix amb aquests gelats i creix La Fageda, amb la fabricació de gelats, amb l'antiga fàbrica de gelats de Badalona que mesos enrere la cooperativa de Santa Pau va comprar, obrint-se així a un nou mercat amb un nou i atractiou producte: “La Fageda. Gelat de llet

“La Fageda. Gelat de llet” és, doncs, la marca sota la qual elabora aquestes cinc varietats: “iogurt de granja”, "xocolata amb trossets de xocolata”, “vainilla amb nous de macadàmia”, “iogurt amb fruita dels bosc” i “nata amb maduixes”, seguint fidel a la seva filosofia d'empresa, valor i actiu dels seus iogurts i altres productes lactis: oferir un producte d'alta gamma i de qualitat.

I per garantir la qualitat dels gelats la llet, el iogurt i la nata per elaborar-los a la fàbrica de Badalona provenen de la granja de la cooperativa a Santa Pau, mantenint així el control i la qualitat de les matèries primeres.

Feta la inversió en maquinària, el desenvolupament del producte i planificada la distribució i comercialització, des d'aquest mes d'abril podem comprar els gelats de la Fageda als Caprabo de Catalunya (fruit acord de distribució exclusiu per al primer any).

Aquest cap de setmana els provaré!

--------------------------------

pd1: més informació en aquest nota de premsa del Grup Clade (al qual pertany la Cooperativa La Fageda): La Fageda fabrica gelats a Badalona

pd2: sobre La Fageda vaig escriure, el 10 d'abril de 2009, l'apunt La Fageda. Història d'una bojeria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada