dilluns, 12 de gener del 2009

Pau i Rudy a l'All Star?.Vota per ells!


El cap de setmana del 14 i 15 de febrer es farà a Phoenix l'All Star de l'NBA, és a dir, el partit de les estrelles del què encara deu ser la millor lliga de bàsquet del món.

Dos jugadors catalans tenen opcions de participar en aquest esdeveniment esportiu i de "show time": Pau Gasol al partit de les estrelles de diumenge, que enfronta la millor selecció de jugadors dels equips de la conferència est amb els de l'oest, i Rudy Fernández al concurs d'esmaixades.

La participació a aquest esdeveniment es fa per votació popular, de manera que si voleu podeu votar per ells, per fer-los participar en ambdós esdeveniments. Per votar en Pau Gasol pel partit de les estrelles heu d'entrar en aquesta pàgina web, registrar-vos i votar per ell. D'altra banda, per votar per la participació de Rudy Fernández al concurs d'esmaixades heu d'entrar en aquesta altra pàgina web, registrar-vos i votar per ell.


Precisament Rudy Fernàndez ha fet una sèrie de vídeos promocionant la seva candidatura al concurs d'esmaixades...

Rudy Fernandez tells fans "Vota!"




Rudy Fernandez shows off his preview dunks




Rudy Fernandez on acoustic guitar




En Pau Gasol va fent història a la NBA des que hi va debutar fa 8 anys... En Juan Carles Navarro no hi va quallar... malgrat és un grandíssim jugador!. En Rudy pot fer història, d'entrada participant al concurs d'esmaixades... però també pot signar (ho està fent) una bona trajectòria a nivell individual amb un equip competitiu. I en Marc Gasol haurà de treballar molt, però té un gran futur... ha de seguir els passos d'en Pau, fer-se un nom a Memphis i passar a un equip gran i competitiu...

Per cert, per seguir l'actualitat dels catalans a l'NBA, al C33 hi ha el programa NBA.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada