diumenge, 4 de gener del 2009

Millor 2009...?

Sempre ens sorprèn, el pastisser!. Aquest braç de gitano de nata ens el vam cruspir el primer dia de l'any a Figueres, devorat per la família Casero. Sobre aquest senzill, però deliciós, braç de nata el pastisser, també de la família, en comptes d'escriure un típic Feliç 2009, ens va abocar en forma de xocolata la inquietud que aquest 2009 que tot just hem començat ens genera a tothom. Podria haver escrit només Millor 2009..., sense el signe d'interrogació, convertint el seu missatge més que en una felicitació en un desig d'esperança (vist com acabem el 2008, esperem que el 2009 ens vagi millor...). Però el signe d'interrogació (?) és el que fa que el seu missatge sigui inquietant: després d'aquest 2008, serà millor el 2009?.

Conec bé el pastisser, també els seus pastissos: braços de gitano de nata, de trufa, Sant Marcs, estevenets (pasta de full, nata i panses), corones, lioneses de trufa, de nata, de crema, bracets... i abans torrons, croissants, triangles de crema, pastes de cabell d'àngel...

Ens envia a través del seu braç de nata un interrogant, ens el llença sobre tots nosaltres, no perquè ens el cruspim, sinó perquè ell, l'interrogant, ens cruspeixi a nosaltres...

Ai el 2009... quants interrogants...

Sobreviuran al 2009 el PSC, el PSOE, Zapatero i Montilla amb el tema del finançament?. Trontollaran els seus respectius governs o, per contra, en sortiran indemnes i fins potser reforçats?.

Ens seguirà escanyant la crisi econòmica o finalment es filtrarà (al tercer trimestre?) algun raig de llum d'esperança?.

Serà Patxi López Lehendakari després de les eleccions basques de l'1 de març?. O sense ser Lehendakari formarà part del nou govern del País Basc?.

Recuperarà el govern gallec el PP?.

Serà Guardans o López Tena el candidat de CiU a les eleccions europees?. I Obiols repetirà pel PSC?.

Quedarà tocada de mort la fàbrica Torraspapel de Sarrià de Ter, s'aprovi o no l'ERO?. Es requalificaran finalment els terrenys tan desitjats?.

Seran els 733.439 € del FEIM l'única alegria pressupostària de Sarrià de Ter?. Farà patir, a les entitats i als serveis municipals el pressupost municipal del 2009?.

Passaran al Consorci de Benestar Social Salt Gironès els serveis socials de Sarrià de Ter?.

Millorarà la collita cinematogràfica del 2009 la del 2008?

Es confirmarà l'inici del cicle (amb títols) de l'era Guardiola al Barça?.

Podrà el primer equip de la UES confirmar la recuperació de joc i resultats dels darrers 4 partits del 2008 i no passar angúnies per mantenir la categoria?.

Es consolidarà el Girona FC a la divisió de plata?.

Recuperarà Roger Federer el lloc més alt del tennis masculí?. Mantindrà Nadal el número 1?. Es feminitzarà el llistat de l'ATP, amb alternances al número 1 (Nadal, Federer, Djokovic i Murray)?.

Guanyarem algun partit l'equip dels Jocs Intermunicipals del Club Bàsquet Sarrià?.

Seguirà creixent la xarxa de Facebook?...

Millor 2009...?
Massa preguntes i massa les que em ronden el cap i ja ni vull escriure... Ja fa dies que vaig pair el tros de braç de nata que vaig menjar, però encara no he paït l'interrogant de xocolata que l'estimat pastisser va escriure-hi a sobre... i consti que ni el vaig tastar!... l'interrogant...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada