dijous, 20 de març del 2008

Del GO! a la Montse Palma [montsepalma.cat]

Rafel Bruguera, coordinador de campanya del PSC de les comarques gironines aquestes darreres eleccions, ho va deixar clar des del principi: la pàgina web del GO! només estaria activa durant la campanya. És a dir, de la mateixa manera que els cartells electorals es despengen dels carrers dies després de les eleccions, el web del GO! també. I així ha estat. El GO! com a web ja no existeix exactament com a tal...

Ens ho va dir als que hi vam col·laborar (gran feina d'en Marc Teixidor [twitter]) i ho va deixar molt clar el dia que l'equip de campanya va presentar el web del GO! als mitjans.

Penso que és un gest de responsabilitat dir-ho i deixar-ho clar des del principi, ja que d'aquesta manera s'eviten equívocs i, sobretot, s'evita que esdevingui un lloc web amb teranyines i empolsegat, abandonat en definitiva, en qüestió de setmanes...

De fet aquesta, l'abandonament de blocs i pàgines web, és una mala pràctica generalitzada, però especialment practicada pels polítics, de tots els nivells i colors... Saül Gordillo en va fent un seguiment en el què ell anomena Cementiri de blocopolítica catalana (I).

Hi ha blocs, però, que sembla que estan abandonats, però es tracta només d'un estat letàrgic, esperant trobar el moment de la seva resurrecció. Un exemple recent, relatat també per Saül Gordillo, el trobem a les files d'ERC arran dels moviments interns dels darrers dies: Duran marxa de vacances i Ridao reapareix al bloc o bé Carod també recupera ara el seu bloc.

Però tornem al GO!. És cert, com a tal ja no existeix, però com l'energia, que no es perd mai i es transforma, el GO! ha agafat personalitat pròpia i s'ha convertit en l'espai web de la Diputada (i cap de llista del PSC de les nostres comarques, les gironines) Montse Palma. El web de la Montse Palma té un format una mica diferent però conté, igualment, tot el contingut del GO!: els posts i la sindicació de webs (com aquest mateix), fotografies, vídeos, etc.

És important, doncs, que la Montse mantingui viu i actiu aquest espai web, que s'incorpori a la llista de Diputats del PSC al Congrés que tenen bloc, que esdevingui una eina més de la seva tasca política (acció, reflexió, proximitat, proposta, debat, discussió, confrontació...) i no només política, com un altre dels nostres homes a Madrid, l'Àlex Saèz fa a través del seu bloc. I si en Juli Fernández s'hi afegeix, tindrem la tríada completa!.

Endavant Montse, GO!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada