divendres, 29 de febrer del 2008

Teatre solidari a Sarrià de Ter

El Grup Teatre a les Fosques ofereix demà una representació de l'obra Fora de Mare en benefici de l'entitat GERD.

El GERD és el Grup Editor de la Revista del Discapacitat i té, com a projecte inicial, l'edició de la revista l'Atípic.

Però el GERD aquests darrers anys ha tingut una extraordinària evolució, convertint-se no només amb una entitat reconeguda i premiada, sinó sobretot amb una entitat que malgrat els reconeixements i els premis, manté la mateixa actitud combativa i de compromís per la lluita contra les desigualtats.

Han iniciat múltiples projectes de cooperació a través de la discapacitat, fent real una de les seves màximes: no hi ha coses impossibles sinó homes incapaços".

Un dels seus darrers projectes, fruit dels que han iniciat a llatinoamèrica, és la botiga de comerç just de GERD que han obert a la seva seu social, a Sarrià de Ter.

La col·laboració del Grup Teatre a les Fosques amb GERD és d'allò més encertada. A més ens representaran una obra amb un bon rodatge, després de representar-la a Vidreres, a Sarrià de Ter i, recentment, a Santa Coloma, dins el 14è Concurs de Teatre Amateur Rafael Anglada.

L'obra es representarà al Teatre del Centre Cultural i Parroquial Mn Domino Casanellas de Sarrià de Ter, al barri de Sarrià de Dalt, aquest dissabte 1 de març a les 10 de la nit.

Hi esteu convidats, pagant, naturalment, l'entrada. L'obra de teatre s'ho val, el motiu, també...
Molta merda!... i força caixa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada