dilluns, 18 de febrer del 2008

GO!: la Girona Optimista


La Girona Optimista és el bloc de campanya del PSC de les comarques gironines. Aquest matí s'ha presentat als mitjans, malgrat està actiu des de dissabte. El bloc, amb un format molt net, poc barroc, recull allò necessari i imprescindible per seguir la campanya electoral del PSC: notícies, articles, vídeos i, naturalment, la sindicació (enllaç) amb els blocs de les companyes i companys socialistes.

El PSC és un partit molt actiu a la xarxa, també a les nostres comarques. Els nostres referents blocaires són en José Antonio Donaire i la Pia Bosch; altres blocaires de capçalera són l'Àlex Sàez, l'Estanis Puig, l'Alfons Jiménez, David Maldonado, etc. Sota l'enunciat de Gironins Optimistes la pàgina recollirà les actualitzacions dels blocs de la blogosfera socialista de les nostres comarques.

Amb aquests precedents, i tants altres, no podia ser que el PSC no féssim campanya, també, a la xarxa. I és aquest l'objectiu, ser presents d'una manera molt activa a la xarxa amb una pàgina de fàcil navegació, senzilla, però carregada de contingut. Una pàgina, a més, de producció pròpia: el disseny, els continguts, els vídeos...

Montse Palma i Àlex Sàez s'han referit precisament al caràcter innovador del PSC en les noves tecnologies. Prova d'això és, per exemple, la iniciativa de la Montse Palma de mantenir-nos informats via sms.

Rafel Bruguera, coordinador de la campanya i integrant de la candidatura al Senat, ha definit molt clarament el paper d'aquest bloc: no substitueix res, ni actes polítics, ni mítings, ni la presència al carrer, etc., aquest bloc és un element més de la campanya, un element més de proximitat. El PSC no podiem no fer-lo...

També ha afirmat de manera contundent que aquest és un bloc de campanya, que aquest bloc no tindrà continuïtat més enllà de la campanya. Està molt bé deixar-ho clar des del principi, no tan per evitar el just fustigament que, per exemple Saül Gordillo fa dels blocs polítics abandonats, sobretot és positiu per què es defineix molt clarament la finalitat del bloc: el seguiment i la cobertura de la campanya.

Així doncs... GO!. Som-hi amb la Girona Optimista!.

------------------------------
pd1: aquest és el vídeo de presentació de la pàgina GO! la Girona Optimista, amb la cap de llista Montse Palma.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada