divendres, 29 de febrer del 2008

Engrunes del debat Zapatero Rajoy

Totes les enquestes en calent encarregades per diferents mitjans van donar Zapatero com a guanyador del debat. Així es recollia en un article del Periódico de Catalunya: Totes les enquestes van donar vencedor Zapatero.
Però curiosament la majoria dels opinadors, dels generadors d'opinió, es decanten, escriuen i subscriuen un empat entre Zapatero i Rajoy. Molts justifiquen l'empat posant de relleu els aspectes més positius de Rajoy i els aspectes més negatius de Zapatero, és a dir, contraposant aspectes oposats dels dos opositors.

I si ho invertíssim?. Els aspectes negatius de Rajoy i els positius de Zapatero per valorar el resultat del debat. Parlarien aleshores de golejada!?...
Al cap i a la fi tampoc té tanta importància, doncs sembla que més que el debat, el realment important era el debat posterior del debat... el mateix passa amb alguns programes, que aporten la matèria prima necessària perquè en puguin viure ( i subsistir) altres programes.
Ara bé, que el propi PP celebrés la seva presumpta victòria del debat... potser el més important era l'escenificació, potser el més important, per ells, és que malgrat no guanyar, Rajoy no es va estrellar, tot i la "niña"...
------------------------------------

pd1: enllaç [aquí] de la vinyeta de Forges al diari El País.

pd2: Brillant!. Doblement brillant!: (1) el post Las 20 mentiras de don Mariano i (2) el propi José Antonio Donaire.
Per fer boca: Llámenme desconfiado, pero tenia la sensación que don Mariano no era de fiar. Esos ojos díscolos parecían esconder alguna cosa. Y después de contrastar los datos, ésta es mi conclusión: don Mariano mintió al menos en 20 ocasiones.

pd3: vídeo de l'acte d'inici de campanya del PSC de les comarques gironines


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada