divendres, 29 de febrer de 2008

Si és 29 de febrer... he perdut un sopar...

L'hi dec un sopar a l'Assumpció Vila per una juguesca que he perdut... Al proper sopar de la colla (la colla de la candidatura del PSC de Sarrià de Ter), l'Assumpció podrà venir sense moneder.

A vegades em diuen que sóc massa optimista amb el govern de Sarrià de Ter, alguns fins i tot em diuen que un pèl ingenu, que els hi atribueixo més virtuts de les que realment tenen o han demostrat...
El fet és que en la comissió informativa del 24 de gener l'alcalde va comentar, sense que ni jo ni ningú li ho preguntés, que el pressupost 2008 possiblement s'aprovaria en un ple extraordinari al mes de febrer. Vaig prendre nota.

Quan ho vaig comentar a la colla (a les companyes del grup municipal) l'Assumpció va dir que ho veia molt difícil, i jo deia que no, que hi estaven treballant i que podria ser factible. I d'aquí el repte, el desafiament... bé, la juguesca. Res més que un divertimento...

El febrer jugava a favor meu, aquest any, ja que s'allarga un dia més... El pressupost veurà la llum ben aviat, suposo (ara ja no m'hi jugo res!) que a finals del mes de març, al ple ordinari del dia 25 de març.

Ja he començat a fer guardiola...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada