diumenge, 10 de febrer del 2008

Botiga de Comerç Just de GERD

"No hi ha coses impossibles sinó homes incapaços".
Recordaré per sempre més aquesta senzilla, però contundent frase que un dia em va deixar anar en Tano (Lluís Pla). El Grup Editor de la Revista del Discapacitat (GERD) ha entrat, des de fa uns anys, en una interessant dinàmica expansiva de la seva activitat. Són precisament això, uns autèntics activistes, dones i homes d'acció directa.

Han rebut el reconeixement institucional i cívic, el reconeixement de tothom. Però el més important és que, més enllà del reconeixement d'un dia, sentin que el seu projecte és, de fet, el projecte de tots: una oportunitat de trencar les desigualtats del nostre món, ja no només entre pobres i rics, també, i sobretot incidint amb els qui, a més de viure en entorns amb poques oportunitats, la seva discapacitat els fa invisibles als ulls de molts... menys als seus...

Tenen múltiples maneres de fer-nos partíceps dels seus projectes. Projectes a Catalunya, a Cuba, a Guatemala, a Nicaragua, etc. I allà on hi hagi discapacitats... qui sap si més endavant també aterraran a l'Àfrica!.

Tenen la seu a Sarrià de Ter, al Carrer Firal, 22. Allà hi trobareu també la seva botiga de Comerç Just, inaugurada el passat dijous 7 de febrer d'enguany.
Hi vaig assistir acompanyat de la meva filla gran, la Clàudia. Entre tots dos vam fer algunes fotos que podeu trobar a l'àlbum Botiga Comerç Just de GERD del meu Flikr. Naturalment també hi vam comprar algunes cosetes.. i ben segur que hi tornarem ben aviat.

P1230785

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada