divendres, 23 d’octubre del 2015

El vídeo de la setmana: #FiresGirona!


Ja fa dies que el cartell de les Fires de Girona penja dels bàculs dels fanals de la ciutat, cartell on destaca un modern i digitalitzat Sant Narcís acompanyat de les seves inseparables mosques.

Malgrat la seva modernitat la imatge del sant patró de la ciutat dels quatre rius (i també una séquia, diuen) ens aboca a la nostàlgia, la de l'època d'or del videojoc que representa, si fa o no fa la del present de la saga "Retorn al futur", l'època de l'envelat de La Copa a tocar del viaducte del tren, del Lido al Pont de Can Vidal i de l'Enterprise com a una de les més agosarades atraccions! I sí, aleshores el Látigo també hi era, tal qual com ara!

Aquests darrers dies, que ja fa fred de Fires, el parc de la Devesa i l'esplanada del passeig de La Copa s'han anat omplint de fires i firaires el primer, i de l'escenari i les barraques el segon, doncs és aquest el punt neuràlgic de les Fires de Girona.

Batega com mai la Devesa de Girona, també amb la Fira de Mostres que d'aquí uns dies obrirà portes; d'uns anys ençà cada any ens preguntem si no li exigim massa, en aquest parc centenari!

Però com una taca d'oli, les Fires de Girona s'aniran escampant per diferents racons i escenaris de la ciutat: també hi ha moltes Fires de Girona Devesa enllà!

Hi ha tantes activitats que és humanament impossible seguir-les totes, però ben segur de (quasi) totes propis i estranys en deixarem constància a les xarxes socials en forma de centenars, milers de fotografies compartides a Facebook, Twitter i Instagram, imatges noves amb mirades i perspectives, possiblement, repetides!

És temps de Fires, de Fires de Girona!



Bon divendres i bones Fires de Girona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada