divendres, 28 d’abril del 2023

Quatre, la xifra de la setmana


No és fàcil fer-li quatre gols al Real Madrid, encara menys que els quatre gols els faci un mateix jugador. El Girona FC i Taty Castellanos ho han fet aquesta setmana amb una espectacular i històrica victòria que, a més, quasi certifica la permanència a la primera divisió.

"La vida siempre te da revancha", li vaig sentir dir al revalorat davanter argentí del Girona en una entrevista radiofònica, i és que tot just fa quinze dies Taty Castellanos va haver de tancar temporalment els seus perfils a les xarxes socials després d'haver fallat un gol cantat davant el Barça.

Els qui van insultar-lo aleshores no eren seguidors del Girona sinó que són dels que cerquen certa notorietat a les xarxes faltant al respecte a les persones, a vegades volent fer gràcia, d'altres passant directament a l'insult. Són tant previsibles com prescindibles. Els qui van insultar-lo aleshores suposo que ara callen, ara s'entretenen amb algú altre...

"Goles son amores", cantava Manolo Escobar en el programa televisiu homònim que fa trenta anys presentava a la Tele 5 de Valerio Lazarov, un programa pretesament esportiu que repassava la jornada de primera divisió i que no desaprofitava l'ocasió per treure a la palestra models amb poca tela, tela amb els colors de cada club, per posar-les en fila a tall de classificació.

Ja em perdonareu el referent, però si "Goles son amores" amb els quatre que va fer al Real Madrid Taty Castellanos, a banda de fer història sobretot es va guanyar el cor de l'orgullosa afició gironina i, perquè no dir-ho, part de la blaugrana.

I jo que me n'alegro per ell, m'agrada que en un gran partit la vida li oferís la "revancha!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada