dimecres, 19 d’abril del 2023

Tres premis, un llibre i infinites roses!


Per Sant Jordi a Plataforma Educativa ens vestim de gala!
Celebrem aquesta diada tan nostrada lliurant tres premis, els Premis d'Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras, presentant un llibre i, naturalment, regalant roses!

Els premis, que ja tenen més de 10 anys de vida, són un homenatge en vida a la Maria Figueras i la Mercè Bañeras, dues de les fundadores de l'entitat, dues amigues a qui estimem i a qui agraïm tot el que ens han aportat i aporten encara.

Els premis tenen tres categories, la d'innovació social, la d'emprenedoria social i la de corresponsabilitat ciutadana. El veredicte del jurat, que es va reunir la setmana passada, es farà públic aquest divendres 21 d'abril a partir de les 12  h a l'auditori Manel Xifra Boada de l'Edifici Narcís Monturiol del Parc Científic i Tecnològic de la UdG.

Aquest any recuperem la gala en format presencial, després de les obligades telemàtiques de les darreres tres edicions, tot i que també es podrà seguir en línia, per qui no es pugui desplaçar a Girona.

Però en aquest esdeveniment no només lliurem tres premis, també hi presentem un llibre i ja són una colla els que hem anat publicant. El títol del llibre d'enguany, "Protopies. Futurs que toquen de peus a terra", em té ben encuriosit!

Tres premis, un llibre (amb el seu punt) i, no en dubteu, en aquesta festa tampoc hi falten les roses! Ens agradarà molt regalar-vos-en una, ens agradarà molt que ens pugueu acompanyar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada