dimarts, 25 d’abril del 2023

Gràcies Anna, gràcies presidenta!


El divendres de la setmana passada, dia 21 d'abril, vaig participar per primera vegada, com a president de la Fundació Resilis, als Premis d'Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras. Fins ara sempre havia presidit l'acte l'Anna Sunyer, presidenta de l'entitat des de l'inici, fa quasi trenta anys, i naturalment les meves primeres paraules les hi havia de dedicar:

Anna se'm fa estrany pensar en Plataforma Educativa i que tu no en siguis la presidenta. Ha estat així tota la vida, tota la vida de l'entitat des del principi com a Associació Plataforma Educativa 3 Esses, després com a Fundació Plataforma Educativa i ara com a Fundació Resilis i, per extensió, Plataforma Educativa.

Si hagués de definir amb dues paraules la teva presidència serien la discreció i el rigor. Són dues paraules que parlen de tu com a presidenta perquè també parlen de tu com a persona. I d'alguna manera aquestes paraules també han impregnat el caràcter de la nostra entitat: discreció i rigor.

Ara em passes el relleu i no puc evitar sentir un cert vertigen. Per compartit i col·lectiu que sigui el govern de Plataforma Educativa hi ha càrrecs que fan respecte per la seva responsabilitat inherent, i la presidència sens dubte n'és un. Potser és per això que em costa tant donar-te les gràcies per tot perquè em sembla que precisament ara jo necessito més que mai l'Anna presidenta, el teu mestratge, suport i guia.

Els presidents de la Generalitat ho són de per vida, encara que el seu mandat s'hagi acabat. Per mi tu seràs sempre presidenta de Plataforma Educativa, per més que ara el càrrec respongui a un altre nom.

Moltes gràcies per la teva dedicació i responsabilitat, i per endavant també te les dono per tot el que de la teva experiència i expertesa pugui necessitar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada