dissabte, 5 de novembre del 2022

Minuts Musicals localitzats a Manchester


Tots els camins porten a Roma i els de Gerard Piqué, més que portar-hi, hi van passar, especialment la nit del 27 de maig de 2009 quan va alçar la seva segona Champions League, la primera amb el Barça!

Però abans de Roma el camí del central barceloní, i barcelonista, va passar sobretot per Manchester, on va marxar deixant el Barça essent juvenil i on madurar a nivell personal i futbolístic sota la batuta de Sir Alex Ferguson.

Aquests dies Gerard Piqué està posant el punt i final a la seva carrera com a futbolista i Manchester és parada obligada; hi va arribar amb 17 anys i en va marxar, per tornar al Barça, amb 21 anys.

I si Manchester és una plaça futbolística important, amb el mític United i, més recentment, amb el potent City, també és una plaça important a nivell musical, essent la ciutat que entre d'altres va veure néixer músics com Ian Curtis (Joy Division), Andy Gibb (Bee Gees), Morrissey (The Smiths) o Noel Gallagher i Liam Gallagher (Oasis), o essent el bressol del "so Madchester"...

Gerard Piqué deixa el Barça com a futbolista i assegura que algun dia tornarà, amb la mirada més cap al llotja que cap a la banqueta del Camp Nou... És evident que el Barça és la seva pàtria, també que potser sense Manchester (i Saragossa) Piqué no hauria estat Piqué.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada