dissabte, 12 de novembre del 2022

Minuts Musicals localitzats al bosc


En una llista dels tres grups de música preferits no hi sortirien, en una dels 10, segurament sí! The Cure potser no són un dels meus grups de capçalera però sens dubte són part imprescindible de la meva discoteca.

És per això, també per altres motius, que aquest dijous els vaig anar a veure a Barcelona i la veritat és que els vaig trobar molt en forma! No van escatimar minuts ni, amb prou feines, cançons, amb un final apoteòsic i trepidant en el que van reservar gran part dels seus èxits.

Triar una sola cançó de The Cure no és fàcil, la seva col·lecció de grans cançons és àmplia, però sempre n'hi ha una que destaca: en el meu cas, "A Forest".

Aquesta és una de les cançons que més bé sintetitzen l'atmosfera musical de The Cure, aquesta atmosfera gòtica tan característica de la New Wave.

Entrem al bosc, i perdem-nos-hi...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada