dimecres, 9 de novembre del 2022

Twitter canvia de gàbia


L'ocellet blau s'ha mudat; ara viu a casa del magnat Elon Musk, entre cotxes Tesla i coets SpaceX, però em temo que lluny de volar més alt, a l'ocellet li tallaran les ales i s'especialitzarà en vol gallinaci, el de les gallines aquelles de les banderes preconstitucionals...

Sembla que l'ocellet, que sempre ha mirat cap a la dreta, piularà de nou cap a l'extrema dreta amb total impunitat sota el pretext de la (falsa) llibertat que amb tant orgull també es pregona des de la presidència de la Comunitat de Madrid.

Musk, que aquests dies està acomiadant milers de persones treballadores de Twitter, és ben capaç de tornar-hi deixar entrar Donald Trump, que amenaça en tornar de nou a tot, també a la Casa Blanca.

No sé si Twitter, mans de Musk, refilarà igual que fins ara. El meu, insignificant, de moment , tot i que no fa massa gràcia ser conscient en mans de qui han acabat les més de 48.600 piulades del meu intranscendent perfil.

Potser sí que ara, més que mai, prendrem consciència que Twitter no és més que una gàbia, molt gran però una gàbia al cap i a la fi. I la gàbia l'ha comprat, estol inclòs, Elon Musk.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada